Preživimo noč v šolski knjižnici


V šolski knjižnici so skupaj preživeli še eno noč 2015/2016 učenci 6. do 9. razredov ...

 

V petek, 20. 5. 2016, smo učenci od 6. do 9. razreda preživeli skupno noč v šolski knjižnici. Zbrali smo se ob 19. uri. Skupen večer smo začeli s spoznavanjem, tako da smo se igrali različne družabne igre. Zabavne igre so porabile vso našo energijo in morali smo nekaj prigrizniti. Najprej smo si razdelili naloge oz. »službe« za ta večer. Imeli smo zapisovalko, pomivalce posode, pomivalce sadja, dekleta, ki so pripravile in pospravile mize … Učiteljici Tihana in Mihaela sta spekli palačinke, mi pa smo jih z veseljem pojedli namazane z marmelado in Nutello. Ko smo napolnili naše trebuščke in pospravili kuhinjo, smo odšli nazaj v knjižnico, kjer smo v dveh skupinah tekmovali v igri Male sive celice. Uporabljali smo samo možgane in tako so naši trebuščki počivali. Nadaljevali smo s plesom in imeli smo tudi nočni pohod po šoli z lučkami. Sledile so priprave na »spanje«. Pred spanjem smo si ogledali še dva filma tam nekje do 3. ure zjutraj. Potem smo se začeli še pogovarjali in zaspali smo šele okoli 4. ure zjutraj. Po jutranjem bujenju smo odšli na zajtrk vsi utrujeni in neprespani. Za zajtrk smo jedli palačinke, ki so ostale še od večerje in sendviče po lastni izbiri. Nato smo s skupnimi močmi pospravili knjižnico in se počasi poslovili.

 

V knjižnici smo preživeli super noč polno zabave, smeha in vragolij.

 

Nika Janžekovič in Tilen Petek, 9.c

 

 

 

 

Skupaj smo preživeli 1. noč 2015/2016 v šolski knjižnici učenci 1., 2., 3., 4. in 5. razredov  

 

Noč v knjižnici

 

22. 4. 2016 smo se zbrali v šolski knjižnici. Iz našega razreda sva bila izbrana jaz in Naja. Bil sem prvi izžrebani, žrebala pa je Iza. V knjižnico sem s sabo vzel vzglavnik, veliko spalno vrečo, malo sladkarij, zobno pasto in ščetko. Okoli osmih so večji učenci odšli delat palačinke. Ob devetih smo šli jest palačinke. Domen in Žiga sta bila kelnarja. Na koncu smo gledali film Bacek Jon. Ob enih smo imeli nočno malico. Bil sem pokonci do dveh večer.

 

Rok Petrovič, 3. b

22. in 23. april 2016

 

 

 

 

Preživimo noč v šolski knjižnici

 

Kdaj, kje in kako
S spalnimi vrečami in svetilkami, knjigami in različnimi aktivnostmi bodo v mesecu maju 2016 preživeli noč v šolski knjižnici najboljši bralci od 1. do 9. razreda.

 

22. 4. 2016 noč v knjižnici za učence od 1. do. 5 razreda

 

20. 5. 2016 noč v knjižnici za učence od 6. do 9. razreda

 

 

Mentorica
Mihaela Poplatnik

 

 

 

 

 

Preživeli smo 1. noč v šolski knjižnici 2014/2015 in tukaj so naše fotografije